Madrid

Múgica respon a la petició de dimissió de Saura: "Demaneu i no rebreu"

El defensor del poble, Enrique Múgica, ha respost al Congrés els qui demanen la seva dimissió al·ludint un passatge del Nou Testament: "Demaneu i no rebreu". Múgica ha contestat al conseller Joan Saura, que va fer una crida a les formacions catalanes a demanar la dimissió "immediata" del defensor del poble pel recurs que manté contra l'Estatut: "Aquell va dir: 'Demaneu i rebreu', però altres també poden dir: 'Demaneu i no rebreu'". Múgica ha fet aquestes declaracions a les preguntes dels periodistes sobre la petició de Saura després de comparèixer davant el ple del Congrés per presentar l'informe de la seva gestió durant el 2008.

Actualitzat
Les declaracions de Múgica responen a la petició del conseller d'Interior, Joan Saura, als partits catalans perquè exigeixin la "dimissió immediata" del defensor del poble, Enrique Múgica. Una petició feta perquè, segons Saura, es tracta d'un dels responsables que l'Estatut estigui recorregut al Tribunal Constitucional.

Pel conseller, aquesta petició ha d'anar acompanyada del compromís dels partits catalans de no pactar amb el PP també pel mateix motiu.
Anar al contingut