Reial Madrid

Mourinho: "Confio en els meus jugadors"

Mourinho es presenta a Barcelona a 8 punts del Barça, una situació insòlita a la setena jornada per a molts. Una distància important que el portuguès prefereix tapar amb la millora del seu equip en els últims partits: "Els dos equips arriben igual al clàssic. Confio en els meus jugadors. Han entès que calia canviar el xip, que havien d'estar més motivats, més concentrats". Mou no ha volgut avançar l'onze inicial però almenys ha assegurat que Benzema i Higuaín no jugaran junts de sortida. Pel que fa al dubte de Piqué, el tècnic blanc prefereix que jugui.

Actualitzat
Mourinho ha deixat clar que l'únic que el preocupa de cara al clàssic és continuar millorant el joc i l'efectivitat en atac: "Volem jugar bé, estem millorant significativament. Volem continuar així per recuperar el nivell que ens ha portat a ser campions la temporada passada. No parlo de resultats sinó de disiciplina, compromís... aquesta és la meva preocupació." 

I és que el Madrid de les primeres jornades va decebre tothom fins al punt que Mourinho va demanar un canvi d'actitud als seus homes, que segons ell ja ha arribat: "Confio en els meus jugadors. Han entès que calia canviar el xip, que havien d'estar més motivats, més concentrats. Els dos equips arriben igual a aquest clàssic."

Mou i Piqué

Se li ha preguntat al portuguès pels trets característics del Barça de Tito Vilanova i sobretot per les diferències amb el de Guardiola. Mou té molt clar que "són iguals". L'altre punt clau és el dubte de Piqué, que podria ser la sorpresa en l'onze inicial blaugrana si supera les molèsties al turmell. Mou ha rebutjat el fet que si finalment és baixa els blancs en surtin afavorits: "Per a mi, que juguin tots els que estiguin bé. Aquests partits són els que aturen el món."

La senyera no espanta el Madrid

Al Camp Nou hi haurà l'ambient de les grans ocasions i encara més emotiu gràcies a la gran senyera en forma de mosaic que es desplegarà per les graderies de l'estadi. Mou, impertorbable, no se sent en cap cas intimidat: "Només és futbol, no política." 

Pel que fa al seu onze inicial, Mou no ha donat gaires pistes. L'única, el fet que Higuaín i Benzema no jugaran junts a l'inici.  


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut