Torrecilla de Alcañiz

Moren tres nadons en incendiar-se casa seva a Torrecilla de Alcañiz, a Terol

Tragèdia a Torrecilla de Alcañiz, al sud de Terol. Un incendi en un habitatge ha provocat la mort de tres nadons. El foc també causat ferides a tres menors més. El més petit, de 2 anys, ha estat traslladat en helicòpter a un hospital de Saragossa, i dues nenes de 8 i 12 anys estan ingressades en un centre hospitalari d'Alcanyís. En l'incendi, que ha cremat tot l'immoble, també han resultat ferides dues dones, de 42 i 65 anys. Tots són membres d'una família d'origen equatorià. De moment, però, encara no saben les causes del tràgic sinistre.

Actualitzat

L'incendi que s'ha declarat al pis ha provocat la mort de tres nadons i ferides a tres menors més. El nen de 2 anys ha estat traslladat a un hospital de Saragossa, i les dues nenes, de 8 i 12 anys, estan ingressades en un centre hospitalari d'Alcanyís. Amb tot, fonts d'emergències han informat que la més gran també podria ser evacuada a la capital aragonesa.

Al pis, situat a la tercera planta de l'immoble, també hi havia dues dones, de 42 i 65 anys, que han quedat ferides i que ara són a l'hospital d'Alcanyís.

Diverses dotacions dels bombers, ambulàncies i un helicòpter s'ha desplaçat fins al lloc dels fets, just després de rebre la primera trucada d'alerta, cap a dos quarts d'onze del matí.

Totes les víctimes són membres d'una família d'origen equatorià que vivia en una casa molt vella del poble, que ara ha quedat calcinada. La mare dels petits és una dona de l'Equador que estava casada amb un ciutadà espanyol que va morir aquest Nadal en un accident de trànsit. La dona tenia set fills, quatre dels quals els havia aconseguit portar de l'Equador feia menys d'un any.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut