Moren una nena de tres anys i la seva àvia en un incendi a casa seva a Guadalajara

Una dona de 45 anys i la seva néta de 3 han mort a causa de l'incendi que s'ha declarat a casa seva, a Guadalajara. Les flames han començat per causes que no se saben a la primera planta de la casa. Les dues víctimes eren al tercer pis de l'immoble, però la inhalació de fum els ha provocat la mort. En arribar al lloc dels fets, els equips d'emergències han trobat el cos de l'àvia sense vida i han intentat reanimar la nena, que ha mort poc després de ser evacuada a l'hospital. La investigació de les causes de l'incendi està sota secret de sumari. <br>
Moren una nena de tres anys i la seva àvia en un incendi a casa seva a Guadalajara
Guadalajara

Moren una nena de tres anys i la seva àvia en un incendi a casa seva a Guadalajara

Una dona de 45 anys i la seva néta de 3 han mort a causa de l'incendi que s'ha declarat a casa seva, a Guadalajara. Les flames han començat per causes que no se saben a la primera planta de la casa. Les dues víctimes eren al tercer pis de l'immoble, però la inhalació de fum els ha provocat la mort. En arribar al lloc dels fets, els equips d'emergències han trobat el cos de l'àvia sense vida i han intentat reanimar la nena, que ha mort poc després de ser evacuada a l'hospital. La investigació de les causes de l'incendi està sota secret de sumari.
Actualitzat

A banda de les dues víctimes mortals, la inhalació de fum ha afectat cinc persones més, una de les quals un nen de 2 anys ingressat amb pronòstic lleu. Els altres ferits tenen entre 10 i 62 anys i ja els han donat d'alta. L'immoble on s'ha declarat el foc està situat al número 31 de l'avinguda Pedro Sanz de la ciutat de Guadalajara. Els serveis municipals han mobilitzat un equip de psicòlegs per atendre els familiars de les víctimes i s'han compromès a trobar un pis per als veïns desallotjats fins que puguin tornar a casa.