Artés

Moren quatre persones en un accident de trànsit a l'Eix Transversal, a l'altura d'Artés

Quatre persones han mort aquest divendres al vespre en un accident de trànsit a l'Eix Transversal. L'accident ha passat a l'altura d'Artés, al Bages, i s'hi han vist implicats quatre vehicles: dos tràilers de gran tonatge que han xocat frontalment i dos turismes.

Actualitzat
L'accident va passar a dos quarts de nou del vespre al quilòmetre 146,5 de la C-25 quan van xocar frontalment dos tràilers de gran tonatge. En el sinistre també s'hi van veure implicats dos turismes.

Els conductors dels dos camions, dos homes, han mort. A dins d'un dels tràilers també hi viatjava un nen de 12 anys, veí de Saragossa, que també ha mort. La quarta víctima és una dona, veïna de Torelló, que conduïa un dels cotxes implicats.

Com a conseqüència de l'accident, s'ha hagut de tallar la circulació en els dos sentits de la marxa i el trànsit s'ha desviat cap a l'interior d'Artés. Al lloc del sinistre s'hi han desplaçat sis dotacions dels Mossos d'Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut