Metges i serveis sanitaris atenen l'artista accidentat al recinte del Mad Cool. (EFE)
Madrid

Mor un acròbata en caure d'una alçada de 30 metres al Festival Mad Cool

L'artista feia una actuació de dansa aèria entre dos concerts a l'escenari del Festival Mad Cool, a Madrid

RedaccióActualitzat

Un acròbata ha mort mentre actuava al Festival Mad Cool de Madrid. L'artista, Pedro Aunión Monroy, director de la companyia d'arts escèniques In Fact, era un expert en dansa aèria. Mentre feia un espectacle d'entreteniment en el descans entre un concert i l'altre es va precipitar des d'una alçada d'uns 30 metres en plena actuació.

Els equips d'emergència el van atendre allà mateix, però, finalment, no van poder fer res per salvar-li la vida.

L'accident va passar ahir cap a les onze de la nit, abans de l'actuació del grup de punk rock nord-americà Green Day, i durant una estona hi va haver força confusió. En el moment de l'accident, molts espectadors no van saber què passava i alguns es van pensar que fins i tot formava part de l'espectacle.

 


 

Després de més de mitja hora de confusió generalitzada entre el públic, finalment, l'organització va decidir continuar amb els concerts previstos, cosa que ha provocat una encesa polèmica a les xarxes socials.

 


 

Tot i el tràgic accident, el festival va continuar amb altres concerts. L'organització diu que ho va fer per raons de seguretat, perquè en el recinte hi havia 45.000 persones, segons s'ha afirmat en un comunicat publicat a les xarxes socials. Els organitzadors asseguren avui que l'últim dia del festival retran un homenatge a l'artista mort.  

 

Anar al contingut