Mor el periodista i escriptor Julià Peiró

Nascut l'any 1938, en plena Guerra Civil, Peiró ha mort després de sis anys de malaltia

RedaccióActualitzat

El periodista i escriptor Julià Peiró ha mort després de sis anys de malaltia. Era cèlebre per programes pioners a la televisió com "La casa dels famosos" o per les seves cròniques de la nit des dels primers telenotícies de TV3. Fa pocs dies encara feia un programa a El Punt Avui TV, sense deixar l'estil que l'ha caracteritzat sempre.

Julià Peiró va ser als anys 80 el reporter de les nits a TV3, cròniques de la vida nocturna que van marcar els primers telenotícies. El periodista també va fer reportatges de moda, cultura i, sobretot, unes entrevistes que el feien únic. Amb la seva peculiar veu i la seva presència es va convertir en tot un personatge televisiu. Després van arribar programes com "La casa dels famosos", en què Peiró va mostrar per primera vegada les interioritats dels personatges més coneguts dels anys 80 i 90. Sara Montiel, Xavier Cugat, Bárbara Rey i una llarga llista d'actors, artistes i vedets van obrir les portes de casa seva a Julià Peiró i a tota l'audiència.

Peiró també ha estat fotògraf i ha escrit centenars de reportatges per a diaris i revistes i diversos llibres, com "Anys de pit i cuixa", una crònica golfa de la transició; guies de restaurants i dues biografies sobre la història de la Sra. Rius, la famosa madame de Barcelona.
Fins als últims dies, Julià Peiró ha seguit fent televisió. Amb el seu estil de sempre, presentava al Punt Avui TV "Viure cada dia", un passeig per la Catalunya comercial, gastronòmica i cultural.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut