Pla general del punt quilomètric 8,2 de la TV-3422, prop d'Alfara de Carles, on s'ha produït l'accident, amb el vehicle accidentat se…
Pla general del punt quilomètric 8,2 de la TV-3422, prop d'Alfara de Carles, on s'ha produït l'accident, amb el vehicle accidentat sent retirat per un camió ploma. Imatge del 9 d'abril de 2018 (horitzontal)

Mor el conductor d'un turisme en sortir de la via amb el seu vehicle a Aldover

ACN Aldover.-El conductor d'un turisme ha mort aquest dijous al migdia en sortir de la via amb el seu vehicle a la carretera TV-3422 a Aldover (Baix Ebre), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït poc abans de dos quarts de dues del migdia al quilòmetre 8,2 on, per causes que s'estan investigant, hi ha hagut una sortida de via d'un turisme i, com a conseqüència, ha mort el conductor i únic ocupant del vehicle. Com a conseqüència de l'impacte, ha mort el conductor i únic ocupant. La víctima és D.N., un home de 37 anys, veí d'Aldover i de nacionalitat romanesa. Fins al lloc del sinistre s'han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

(En aquesta notícia s'han afegit les dades de la víctima mortal)

Anar al contingut