Barcelona

Mor als 69 anys el polifacètic actor Carles Velat

Velat ha participat en diverses produccions catalanes com "Digui, digui", "Carme i David, cuina, menjador i llit" o "Companys, procés a Catalunya"

RedaccióActualitzat

El polifacètic actor de cinema, teatre, televisió i doblatge Carles Velat ha mort als seixanta-nou anys a Barcelona. La notícia s'ha sabut a través de notes que diversos amics han penjat a les xarxes socials.

Velat va iniciar-se en el món teatral a finals dels anys 60, quan es va apuntar a l'escola de teatre Adrià Gual. La seva carrera cinematogràfica va començar als anys 70 amb papers en pel·lícules com "L'obscura història de la cosina Montse" o "Companys, procés a Catalunya". Ha participat en més d'una quinzena de films, dels quals destaquen "Sé infiel y no mires con quién" o "La vaquilla". Pel que fa a la seva carrera a la televisió, ha treballat en moltes sèries i programes de TV3 com "Digui, digui", "Estació d'enllaç" o "Carme i David, cuina, menjador i llit". Al llarg de la seva trajectòria ha treballat amb Ricard Salvat, Esteve Polls o Fabià Puigserver.

La capella ardent s'obrirà aquest dimecres al tanatori de les Corts a partir del migdia.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut