Manifestació contra el feixisme aquest dissabte a València (ACN)
Manifestació contra el feixisme aquest dissabte a València (ACN)
València

Milers de persones surten a València contra el feixisme i les agressions del 9-O

RedaccióActualitzat

Milers de persones s'han manifestat aquest dissabte a la tarda a València contra el feixisme. És la resposta a les agressions de la ultradreta durant la marxa del 9 d'octubre. Darrere de la pancarta principal hi havia alguns dels agredits aquell dia.

Amb el lema "Totes contra el feixisme i per les llibertats. No passaran", han volgut unir diverses lluites contra "la impunitat del feixisme arreu de l'estat".

 

Convocada per més de dues-centes entitats, sindicats, partits polítics i centres socials, la mobilització s'ha plantejat com una resposta "unitària, plural i transversal" als atacs.

Un fort dispositiu policial ha envoltat la mobilització, durant la qual s'han cridat consignes com "Fora feixistes dels nostres barris", "València serà la tomba del feixisme" o "Vosaltres, feixistes, sou els terroristes".

 

S'hi han pogut veure banderes del col·lectiu antifeixista, però també alguna estelada, banderes republicanes espanyoles, comunistes o la de de l'arc de Sant Martí, del col·lectiu LGBTI.

 

Arran, Endavant, Podem, Esquerra Unida del País Valencià, Intersindical Valenciana, CGT, CNT, COS i Escola Valenciana són algunes de les organitzacions que han donat suport a la manifestació.

 

 

Anar al contingut