Metallica vindrà a Barcelona el febrer del 2018
Metallica vindrà a Barcelona el febrer del 2018
Barcelona

Metallica presentarà el nou disc a Barcelona el febrer de l'any que ve

La gira europea "Wordwired Tour" passarà pel Palau Sant Jordi el 7 de febrer del 2018 després de passar per Madrid

RedaccióActualitzat

El grup Metallica actuarà a Barcelona l'any que ve. Serà el 7 de febrer del 2018 quan passarà pel Palau Sant Jordi per presentar la gira europea "Wordwired Tour". Les entrades es posaran a la venda el divendres 24 de març, però la precompra s'habilitarà els dies 21 i 22 a través dels webs de Ticketmaster o LiveNation, on els usuaris hauran d'iniciar sessió amb el seu compte personal. Les entrades seran nominatives i aniran associades al comprador, que obligatòriament haurà de ser un dels assistents al concert.

Metallica vindrà a Barcelona després d'actuar al WiZink de Madrid el 3 i el 5 de febrer del 2018. El tour començarà aquest any amb dos concerts a Amsterdam, al Ziggo Dome, els dies 4 i 6 de setembre amb el grup noruec Kvelertak com a teloners, segons Live Nation.

"Hardwired... to self-destruct" es va publicar el 18 de novembre passat a través de la pròpia discogràfica de Metallica, Blackened Recordings, i en una setmana ja es va situar en el número 1 a tot el món, amb més de 800.000 còpies venudes.

Anar al contingut