Messi agafa ràpid la pilota després de marcar el primer dels dos gols a Granada (Foto: EFE)
Barça

Messi marca un doblet a Granada i supera els 300 gols en partit oficial amb la samarreta del Barça

Leo Messi continua ampliant la seva llegenda amb la samarreta del Barça. El crac argentí ha aconseguit al camp del Granada un doblet que li permet superar la barrera dels 300 gols en partit oficial amb la samarreta blaugrana i ja acumula 14 jornades consecutives de lliga marcant.

Actualitzat
Leo Messi continua ampliant la seva llegenda amb la samarreta del Barça. El crac argentí ha aconseguit al camp del Granada un doblet que li permet superar la barrera dels 300 gols en partit oficial amb la samarreta blaugrana i ja acumula 14 jornades consecutives de Lliga marcant. En l'inici de la segona part, Messi ha caçat un refús en curt de Toño a xut de Cesc i només ha hagut de posar el peu dret per enviar la pilota al fons de la porteria i fer l'empat a un provisional.

I en el minut 73, Messi ha transformat una falta des de la frontal per culminar la remuntada blaugrana. Amb aquest nou doblet, Messi ja suma 37 gols a la Lliga en 24 jornades disputades, 48 dianes entre totes les competicions, i només li queden el Sevilla i el Celta per haver marcat a tots els rivals en aquesta Lliga, com Cristiano Ronaldo la temporada passada. A més, l'argentí es converteix en el quart jugador de la història del futbol espanyol que supera aquesta xifra després de Di Stefano, Zarra i Raúl.

Amb les dues dianes a Los Cármenes de Granada, Messi ja suma un total de 301 gols com a barcelonista en els 366 partits oficials que ha disputat, fet que suposa 0,82 gols per partit. Unes estadístiques brutals per un jugador sense límits i disposat a superar tots els registres al seu abast.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut