Motos per la independència al circuit de Montmeló
Motos per la independència al circuit de Montmeló
Montmeló

Més de 4.000 motos participen en la segona Motorada per la Independència

Els organitzadors xifren en 7.000 les persones que s'han acostat al circuit de Montmeló

RedaccióActualitzat

Montmeló s'ha omplert d'amants de les dues rodes compromesos amb la independència. Fins a 4.500 motos i 7.000 persones, segons els organitzadors, han participat en la segona Motorada per la Independència.

Els motoristes, equipats amb senyeres i estelades, han omplert més de la meitat del recorregut del circuit de Catalunya.


Tot i la xifra, són unes 1.300 motos menys que en l'edició de l'octubre del 2014, quan s'hi van aplegar 5.800 vehicles. L'organització assegura que "l'objectiu no es batre records sinó que es vegi que els catalans volen la independència".

El coordinador de La Motorada, Jaume Aragall, valora molt positivament aplegar 4.500 motos "un dissabte a la tarda amb 45 graus a la pista". 

Els motoristes s'han estat dues hores al Circuit i després han sortit cap a La Plaça de Les Glòries de Barcelona, on tancaran la festa amb un concert dels Brams.

L'acte ha comptat amb la presència del president de l'ANC, Jordi Sànchez, que ha assegurat que la Tercera Motorada serà ja per celebrar la independència. També hi ha anat el president de Súmate, Eduardo Reyes, que ha demanat unitat al voltant de l'independentisme.

Anar al contingut