Barça

Més de 13.000 seguidors segueixen l'entrenament de portes obertes al Miniestadi

El Miniestadi ha rebut més de 13.000 persones per veure l'entrenament de portes obertes tradicional d'aquestes festes. Els nens blaugrana han disfrutat dels cracs i especialment de Leo Messi, que es va reincorporar aquest dijous a la feina. Puyol i Alves han estat absents de la sessió per problemes físics. El de La Pobla té una gastroenteritis.

Actualitzat

El Miniestadi ha rebut més de 13.000 persones per veure l'entrenament de portes obertes tradicional d'aquestes festes. Els nens blaugrana han disfrutat dels cracs i especialment de Leo Messi, que es va reincorporar aquest dijous a la feina. L'argentí ha fet tres gols en el partidet que ha acabat amb empat a 4. Pel que s'ha vist, el crac està plenament recuperat de la seva lesió.

En principi Martino no convocarà Messi per al partit contra l'Elx però sí que podria comptar amb ell per al de Copa contra el Getafe la setmana vinent.

Puyol i Alves, en canvihan estat absents de la sessió per problemes físics. El de La Pobla té una gastroenteritis i el brasiler arrossega una grip.

L'altre home del dia al Miniestadi ha estat Víctor Valdés, que ja té l'alta mèdica després de 44 dies lesionat i que podria tornar a la llista de convocats de cara al matx contra l'Elx.

Un cop acabi l'entrenament de portes obertes, la plantilla blaugrana es divideix en grups per fer la tradicional visita als hospitals on repartirà regals entre els pacients més petits.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut