La consellera d'Agricultura cessada pel 155, Meritxell Serret, en la rebuda a la flama del Canigó, dissabte a Brussel·les (ACN)
La consellera d'Agricultura cessada pel 155, Meritxell Serret, en la rebuda a la flama del Canigó, dissabte a Brussel·les (ACN)

Meritxell Serret serà la nova delegada de la Generalitat davant la UE

Actualitzat

La consellera d'Agricultura en el govern de Carles Puigdemont, Meritxell Serret, serà nomenada nova delegada del govern davant la Unió Europea. Segons ha pogut saber TV3, Serret serà la responsable de la delegació de la Generalitat a Brussel·les, l'única que va quedar oberta durant l'aplicació de l'article 155.

Serret va ser cessada el mes d'octubre passat, juntament amb tot el govern de Carles Puigdemont, amb l'aplicació de l'article 155. Des de finals d'octubre, Serret és a Brussel·les, actualment al costat de Toni Comín i Lluís Puig. Després de ser escollida diputada en les eleccions del 21 de desembre, el mes de gener va renunciar a l'acta de diputada.

Aquest dimarts, el conseller d'Exteriors, Ernest Maragall, anunciarà diversos acords relacionats amb el seu departament. Entre aquests acords hi podria haver la reobertura d'algunes delegacions, anunciada fa dues setmanes.

Felicitació de Puigdemont

Des d'Alemanya, Carles Puigdemont ha felicitat Serret i s'ha mostrat "convençut" que farà "una magnífica feina" a la delegació.

 


 

ARXIVAT A:
Meritxell SerretErnest MaragallArticle 155
Anar al contingut