Mascarell al plató del canal 3/24
Mascarell al plató del canal 3/24
Sant Joan Despí

Mascarell diu que l'"operació diàleg" és propaganda per "intentar dividir"

Mascarell assegura que la diplomàcia internacional se n'ha adonat que les estructures de l'estat espanyol bloquegen les reformes que necessita Espanya

RedaccióActualitzat

El delegat del Govern a Madrid diu que actualment no hi ha cap negociació entre els governs espanyol i català. Ferran Mascarell, creu que l'estat espanyol no vol pactar un referèndum amb Catalunya i que la seva estratègia per acabar amb el procés passa per dividir els sobiranistes.

Mascarell n'ha parlat a l'espai "L'entrevista del diumenge" del Canal 3/24, on ha dit que el govern de Madrid no té cap voluntat de negociar, ni d'escoltar les reivindicacions catalanes.

"Tot és 'no'. És un no fonamentat en una de les coses que més sorprèn fins i tot a la diplomàcia internacional que és aquesta incapacitat d'Espanya de reformar-se mai"

Mascarell denuncia que l'operació Catalunya és propaganda i admet que hi ha molt diàleg, sobretot amb diversos sectors de la societat civil, però que el govern espanyol té línies vermelles que no vol travessar.

"La idea de diàleg és més una operació de propaganda que una voluntat real de negociació. Ara, que hi ha un esquema de treball per intentar dividir la societat catalana? Segur. Per intentar dividir els partits sobiranistes? Segur"

El delegat del govern a Madrid ha reiterat que l'executiu de la Generalitat està decidit a convocar un referèndum i avisa que el món mira a Espanya i Catalunya:

"El món diplomàtic té un especial interés en detectar, entendre i comprendre el per què d'aquest problema de fons històric entre Catalunya i Espanya. I estan començant a entendre que Catalunya no és el problema"

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut