Entrevista a Artur Mas al diari "Ara"
Entrevista a Artur Mas al diari "Ara"
Barcelona

Mas no vol tornar a ser candidat en unes eleccions autonòmiques perquè "voldria dir que ha fracassat el procés"

En una entrevista a l'"Ara", diu que si es presentés voldria dir que ha fracassat el procés pel qual, diu, ell ho ha sacrificat gairebé tot

RedaccióActualitzat

L'expresident de la Generalitat Artur Mas no vol tornar a presentar-se a unes eleccions autonòmiques. En una entrevista al diari "Ara", diu que si es presentés voldria dir que ha fracassat el procés pel qual, diu, ell ho ha sacrificat gairebé tot.

"No he de tornar a ser candidat d'una Generalitat autonòmica, perquè voldria dir que ha fracassat tot el procés pel qual jo ho he sacrificat gairebé tot, fins i tot la meva presidència."

De totes maneres, Mas diu que, com que no se sap com acabarà tot, ell és aquí per al que calgui. A continuació expressa que li agradaria que Carles Puigdemont fos qui optés a les eleccions en cas que n'hi hagi.

Mas també assegura que Mariano Rajoy hauria de fer un pas al costat, com va fer ell fa uns mesos.

"No saber traduir els vots de la gent en acords polítics és un fracàs. És una de les raons per les quals jo vaig fer el pas al costat."

L'expresident de la Generalitat diu que no voldria que hi hagués eleccions al Congrés al mes de juny perquè seria una derrota de la política.

Anar al contingut