Terrassa

Mas demana respecte pels resultats del 25-N en un acte en què el president de la Cecot se suma a l'autodeterminació

El president de la patronal, Antoni Abad, estén la mà al nou govern que sorgeixi de les pròximes eleccions durant la celebració de la Nit de l'Empresari i en presència del president Artur Mas. Assegura que "segons el país que definim, els empresaris catalans ens hi apuntem i molts d'espanyols i de la resta del món, també". Mas demana al govern espanyol que entengui i respecti els resultats de les eleccions del 25 de novembre.

RedaccióActualitzat
El cicle polític i l'horitzó d'un estat propi ha marcat la celebració de la Nit de l'Empresari, vetllada a la qual ha assistit el president de la Generalitat, Artur Mas.

El màxim responsable de la Cecot, Antoni Abad, s'ha mostrat a favor de la construcció d'un estat català i ha demanat que s'aprofiti l'ocasió per aplicar una nova manera de fer política i que es tingui en compte l'opinió de les empreses a l'hora de construir un nou país.

Abad ha dit que considerar il·legal el dret a decidir és considerar il·legal la democràcia i s'ha mostrat convençut que molts industrials espanyols es traslladarien a Catalunya si esdevé un nou estat d'Europa.

El president Mas nega que Catalunya pugui quedar aïllada i s'ha preguntat públicament si Mariano Rajoy entendrà, escoltarà i respectarà el resultat de les eleccions al Parlament del 25 de novembre.

Creu que el govern espanyol no tindrà cap més remei que escoltar la voluntat expressada democràticament pels catalans.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut