Les cancel·lacions afectaran més de 140.000 passatgers de la companyia
Les cancel·lacions afectaran més de 140.000 passatgers de la companyia
Frankfurt

Lufthansa donarà una ajuda de 50.000 euros als familiars de cada passatger del vol de Germanwings

Un portaveu de Germanwings ha explicat que aquests pagaments, que són una ajuda financera immediata, no afectaran les reclamacions que puguin fer les famílies a les companyies asseguradores

Actualitzat

La companyia aèria alemanya Lufthansa ha informat aquest divendres que pagarà 50.000 euros d'indemnització per cada passatger als familiars de les víctimes del vol 4U 9525 de la seva filial Germanwings, que suposadament el copilot va estavellar als Alps. Tant Lufthansa com Germanwings estan "en contacte directe amb els familiars i aquesta ajuda financera serà directa, no burocràtica i tan fàcil com sigui possible".

Un portaveu de Germanwings ha explicat que aquests pagaments, que són una ajuda financera immediata, no afectaran les reclamacions que puguin fer les famílies a les companyies asseguradores. Pel portaveu, "les famílies pateixen ara prou dolor i no han de tenir dificultats financeres".

La companyia alemanya Allianz va assegurar el vol 4U 9525 a través d'Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS), que és l'asseguradora principal a tot risc i de responsabilitat civil de Germanwings i també del vol que cobria la ruta Barcelona-Düsseldorf. Com és habitual en les assegurances d'aviació, AGCS assumeix la cobertura de forma conjunta amb més asseguradores.

Anar al contingut