Ginebra

L'ONU dóna suport a les reformes del Magreb i alerta de possibles represàlies a Líbia

El Consell dels Drets Humans de les Nacions Unides està reunit a Ginebra, a Suïssa per consensuar una posició humanitària i política davant l'escalada de revoltes al món àrab. De moment ja ha dit que dóna suport a les reformes del Magreb i alerta de possibles represàlies a Líbia.

Actualitzat
El Consell dels Drets Humans de les Nacions Unides està reunit a la ciutat suïssa de Ginebra amb un objectiu clar: consensuar una posició humanitària i política comuna a les revoltes que hi ha al mon àrab.

En aquest sentit, l'alta comissionària de l'ONU pels drets humans ha apuntat com a essencial la responsabilitat que té la comunitat internacional de donar suport a aquestes reformes democràtiques. Especialment a Líbia, on la situació és molt inestable.

A la reunió del Consell hi participen alts representants de la diplomàcia internacional, entre els quals la secretària d'Estat nord-americana, Hillary Clinton. Precisament, Clinton ha anunciat que la Casa Blanca ha iniciat contactes amb l'oposició del dictador libi, Moammar al-Gaddafi. A la trobada també hi és la ministra d'Afers Exteriors espanyola, Trinidad Jiménez.
Anar al contingut