Lleida

L'inculpat per la mort de l'exgerent del Lleida assegura que va ser un accident

Aquest dilluns ha començat el judici per la mort de Carles Llobera (l'exgerent de la Unió Esportiva Lleida), que es va originar a causa d'una discussió en un pub de la capital del Segrià. Els fets van passar el 17 de febrer del 2007 a la matinada. L'acusat, José Ignacio Jara, suposadament va colpejar amb una copa de vidre la víctima, que havia intervingut en una baralla entre Jara i l'aleshores president del Lleida, Xavier Massana. La copa li va esclatar al coll i li va tallar mortalment la jugular. L'únic inculpat ha declarat que va ser un accident, i per això ha demanat que l'absolguin.

Actualitzat
La fiscalia considera que l'imputat no tenia intenció expressa de matar Carles Llobera, i considera els fets com un delicte de lesions en concurs amb un delicte d'homicidi imprudent. Demana cinc anys de presó i una indemnització de 360.000 euros.

Les acusacions particulars, que representen la mare i la dona de la víctima, en reclamen fins a deu anys de presó. L'acusat intentarà demostrar que la mort del gerent del Lleida va ser accidental, i la seva defensa demanarà que el condemnin per una falta d'imprudència.

El judici es reprendrà dijous vinent, amb la declaració dels familiars i testimonis directes dels fets.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut