L'espectacle inclou una trentena de cançons, interpretades per una seixantena d'artistes. (Foto: Cirque du Soleil)
L'espectacle inclou una trentena de cançons, interpretades per una seixantena d'artistes. (Foto: Cirque du Soleil)
Barcelona

L'immortal Michael Jackson del Cirque du Soleil arriba a Barcelona

"The Immortal World Tour" aterra a partir d'aquest dimecres al Palau Sant Jordi de Barcelona, on oferirà representacions fins diumenge, tancant la gira europea. L'homenatge al Rei del Pop inclou una trentena de cançons. Sobre l'escenari, interpretant-les, una seixantena d'artistes.

RedaccióActualitzat
L'espectacle "The Immortal World Tour" del Cirque du Soleil, basat en l'imaginari del difunt cantant Michael Jackson, aterra a partir d'aquest dimecres al Palau Sant Jordi de Barcelona, on oferirà representacions fins diumenge, en què tancarà la gira europea.

Aquest homenatge al Rei del Pop inclou una trentena de cançons. Gràcies a fragments d'àudio incorporats al muntatge, el públic podrà fins i tot sentir l'espetec dels dits de Jackson o la trepitjada dels seus peus. A més, s'hi inclouen projeccions de vídeo que tenen un paper clau, ja que recreen la presència del músic.

A l'escenari hi ha diversos ascensors per als canvis d'escena i hi ha una gran pantalla LED, que comença en posició horitzontal i s'acaba convertint en una rampa. Al mig de l'escenari hi ha grans calaixos que serveixen d'esglaons per a l'actuació de la seixantena d'artistes que hi participen. Com a attrezzo hi ha un enorme llibre de contes i reproduccions dels famosos guants, sabates i gorres de Jackson.

El director Jamie King afirma que és la veu del cantant la que "guia tot l'espectacle", i afegeix que ell ha tingut l'oportunitat de continuar "amb el llegat que va deixar, agafar aquesta energia, el que va ser i el que hauria estat i incorporar-ho tot en aquesta producció". El director musical Greg Phillinganes ha reunit un important grup de músics, incloent Jonathan "Sugarfoot" Moffett, bateria de Michael durant trenta anys per a l'espectacle.
Anar al contingut