Barcelona

L'exparella de l'acusat pel triple crim al barri de la Sagrada Família en desmenteix la versió

L'exparella de l'unic acusat dels tres crims al barri de la Sagrada Familia, ara fa dos anys, ha declarat aquest dimarts davant del jutge. Mònica Clavaguera (filla i tieta de les víctimes) assegura que l'acusat "era obsessiu i volia tornar a reprendre la relació" i desmenteix la versió de Cuartero. Alejandro Cuartero s'enfronta a una petició de pena de 81 anys de presó acusat de matar dos avis i la seva néta.

RedaccióActualitzat

Mònica Clavaguera, l'exparella de l'únic acusat pels tres crims al barri de la Sagrada Família fa dos anys, assegura que "l'home estava massa interessat en com anava la investigació del crim, que era obsessiu i que volia reprendre la relació". Clavaguera és filla i tieta de les víctimes i ha desmentit la seva versió. 

Aquest dilluns Cuartero, l'acusat, va justificar que la sang que es va trobar al cordill de les seves ulleres era del gos de la casa, que l'havia tacat. L'exparella, en canvi, ha assegurat que "ella va agafar el gos en braços i que l'acusat en cap cas el va tocar."

Clavaguera ha relatat avui com va trobar els seus pares i la seva neboda morts al domicili familiar, ha qualificat l'acusat "d'obsessiu" i ha relatat com era la relació de Cuartero amb les víctimes. Ha dit que mai es va arribar a donar un enfrontament directe ni amb els seus pares ni amb la seva neboda però que "sabia de les crítiques que aquest feia als pares i que no suportava a la nena."

Aquest dilluns va começar el judici, que durarà tres setmanes i pel qual Alejandro Cuartero s'enfronta a una petició de 81 anys de presó. Després el jurat popular, configurat per sis homes i tres dones, haurà d'emetre un veredicte.

L'acusat va negar les consideracions de la fiscal, que manté que no va acceptar que la relació amb la seva exparella s'hagués acabat, que l'assetjava psicològicament i que havia planificat minuciosament els crims. L'acusat sí que ha admès que "aquella nit va tenir una forta discussió amb la seva exparella". 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut