Primera divisió

Les victòries de Saragossa i Albacete deixen l'Espanyol a 6 punts de la salvació

Els aragonesos han golejat el Vila-real per 4-1, mentre que els manxecs han guanyat el Múrcia per 1-0. Ara tots dos equips tenen 26 punts, 6 punts més que l'Espanyol, que té una mica més lluny la permanència. Athletic i Betis han empatat a 1 a San Mamés, un resultat que no satisfa ni uns ni altres. En els altres partits de la jornada, Osasuna i Mallorca s'han repartit els punts en un mal partit al Sadar (1-1) i el Racing de Santander ha guanyat per la mínima el Valladolid (1-0) gràcies a un gol de Bodipo.

Racing, 1 - Valladolid, 0 Els càntabres s'han imposat als castellans amb un gol de Bodipo, jugador que ha entrat en la segona part i ha estat el revulsiu pels locals, que amb aquesta victòria deixen enrere una ratxa de tres derrotes consecutives i s'allunyen de les places de descens que cada vegada tenien més a prop. Osasuna, 1 - Mallorca, 1 En un partit molt dolent, els navarresos han tornat a relliscar a casa, on no han pogut guanyar en els últims cinc partits, davant un equip balear poc ambiciós que ha donat per bo l'empat. Delibasic ha avançat els de Luis Aragonés, però ràpidament l'australià Aloisi ha neutralitzat el gol visitant. Albacete, 1 - Múrcia, 0 Els manxecs mantenen viu el seu somni de salvació gràcies a un gol en pròpia porteria de Cuadrado en l'inici del partit. Els de Toshack, que cada vegada veuen el seu futur més negre, han dit adéu a les seves esperances de com a mínim empatar el partit quan han expulsat Hurtado a deu minuts del final. Saragossa, 4 - Vila-real, 1 Els aragonesos han guanyat el seu segon partit a La Romareda per primer cop aquesta temporada. L'equip de Víctor Muñoz ha enllestit ràpid i en el minut 20 ja havia marcat dues vegades gràcies a Ponzio i Cani, i els visitants s'havien quedat amb 10 homes per expulsió de Quique Álvarez. Dani ha fet el 3-0 abans del descans. Riquelme, de penal, ha escurçat distàncies, però els de Benito Floro han semblat un equip molt diferent al que va golejar el Racing la setmana passada. Cuartero ha estat expulsat en el minut 61, però Villa ha arrodonit la victòria local a deu minuts del final. Athletic, 1 - Betis, 1 El partit que tancava la jornada era un duel entre dos equips que lluiten per les places de la zona UEFA. Bascos i andalusos han jugat un partit molt intens, sobretot durant la segona meitat. La primera part ha estat més avorrida, però en l'inici del segon temps un golàs de Benjamín en un xut des de fora de l'àrea ha reactivat el matx. Dos minuts després, en el 54, un cop de cap d'Ezquerro ha significat el gol de l'empat. Fins al final, bones ocasions de gol, sobretot favorables als de Valverde, i alguna jugada polèmica a l'àrea bètica.