Les trumfes andorranes superen amb un 'excel·lent' el tast gastronòmic per trobar-ne les millors varietats

Andorra la Vella.- Les quatre varietats de trumfes andorranes seleccionades han superat amb bona nota el tast gastronòmic que s'ha fet aquest dilluns. Professionals de quatre restaurants del país i de la secció hotelera del Liceu Compte de Foix d'Andorra han elaborat aquest dilluns diversos plats en funció dels diferents destins culinaris de les patates, provant diferents metodologies de preparació per a determinar-ne la versatilitat. Segons el president de l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra, Miquel Font, la 'Naga' és la millor per fregir, la 'Noisette' accepta totes les preparacions i l''Anaïs' i la 'Florice' s'han de consumir bullides.
Les trumfes andorranes superen amb un 'excel·lent' el tast gastronòmic per trobar-ne les millors varietats

Les trumfes andorranes superen amb un 'excel·lent' el tast gastronòmic per trobar-ne les millors varietats

Andorra la Vella.- Les quatre varietats de trumfes andorranes seleccionades han superat amb bona nota el tast gastronòmic que s'ha fet aquest dilluns. Professionals de quatre restaurants del país i de la secció hotelera del Liceu Compte de Foix d'Andorra han elaborat aquest dilluns diversos plats en funció dels diferents destins culinaris de les patates, provant diferents metodologies de preparació per a determinar-ne la versatilitat. Segons el president de l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra, Miquel Font, la 'Naga' és la millor per fregir, la 'Noisette' accepta totes les preparacions i l''Anaïs' i la 'Florice' s'han de consumir bullides.