Madrid

Les imatges de l'escridassada a Simó i Nuet en arribar a l'estació d'Atocha

Un grup d'espanyolistes ha increpat els membres de la mesa del Parlament que s'han desplaçat a Madrid per declarar al Suprem

RedaccióActualitzat

Forta escridassada a Anna Simó i Joan Josep Nuet quan han arribat a l'estació d'Atocha, a Madrid, per declarar aquest dijous al Tribunal Suprem, investigats per rebel·lió, sedició i malversació. Un grup d'espanyolistes ha increpat i insultat els membres de la mesa del Parlament a dins i fora de l'estació, on agents de la Policia Nacional els han escortat perquè poguessin marxar en cotxe amb seguretat.

 

 

 

 

 

Els concentrats han cridat consignes com "covards", "fills de puta", "Puigdemont a la presó", "Separatistes a la presó" o "No ens enganyen, Catalunya és Espanya". També s'han vist pancartes com "Catalunya és Espanya" o s'ha cantat el "Que viva España".

Abans d'agafar el tren, a Sants, unes 200 persones els han donat suport a la mateixa estació amb crits de "No esteu sols". A dins del recinte ferroviari, també s'han trobat amb un grup d'espanyolistes que han llançat visques a Espanya. 

ARXIVAT A:
Procés catalàReferèndum 1-O
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut