Abdelouahab Taib
Abdelouahab Taib

L'autor de l'atac a la comissaria de Cornellà és Abdelouahab Taib, de 29 anys

Actualitzat

Abdelouahab Taib, de 29 anys, veí de Cornellà de Llobregat i de nacionalitat algeriana, és l'home que aquest dilluns ha estat abatut a trets pels Mossos d'Esquadra després d'atacar una agent amb un ganivet amb "voluntat clarament homicida", segons Interior.

Vivia en un pis del carrer Garraf, a dos minuts de la comissaria on ha perpetrat l'atac. Eren al voltant de les sis del matí. L'home portava un ganivet de "dimensions considerables" i ha cridat "Al·là és gran".

Els veïns s'han mostrat sorpresos perquè asseguren que, encara que no es relacionava gaire, el tracte sempre era cordial.

Abdelouahab Taib estava casat amb una dona espanyola, de qui s'estava separant, i vivia al barri de la Gavarra des de feia un parell d'anys.

La dona és més coneguda al barri perquè fa vuit anys que hi vivia i "tenia una bona relació amb els veïns". Té dues filles d'una parella anterior i es va convertir a l'islam quan va conèixer Abdelouahab. Des de llavors es tapava el cap amb un mocador.

Interior considera l'atac d'Abdelouahab Taib a la comissaria dels Mossos un atemptat terrorista, encara que es descarta que actués dins d'una cel·lula. Per això ho qualifiquen d'un fet aïllat.

 

 

 

ARXIVAT A:
Terrorisme
Anar al contingut