L'expresident del Barça Sandro Rosell
L'expresident del Barça Sandro Rosell
Madrid

L'Audiència Nacional torna a denegar la llibertat a Sandro Rosell

La jutge Carmen Lamela creu que encara hi ha risc de fuga, destrucció de proves i reiteració delictiva

Actualitzat

La jutge de l'Audiència Nacional Carmen Lamela ha tornat a rebutjar deixar en llibertat l'expresident del Barça Sandro Rosell, a la presó des del 25 de maig acusat de quedar-se 6,5 milions d'euros de la venda de drets audiovisuals de 24 partits amistosos de la selecció brasilera de futbol, que posteriorment hauria blanquejat a Andorra.

És la segona vegada que l'Audiència Nacional s'oposa a l'excarceració de Rosell, després que el dia 4 la Sala Penal desestimés el recurs d'apel·lació de l'expresident del Barça. Segons Lamela, encara es manté el risc de fuga, destrucció de proves i reiteració delictiva perquè considera que hi ha "indicis fundats" de la presumpta participació de Rosell en delictes de pertinença a organització criminal i de blanqueig de capitals.

En la interlocutòria, la jutge també rebutja deixar lliure un altre dels detinguts en l'operació, l'advocat i polític andorrà Joan Besolí, a qui s'atribueix la creació d'empreses al principat a través de les quals es van blanquejar presumptament els diners.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut