Hoquei herba

L'Atlètic de Terrassa continua amb pas ferm a la Copa d'Europa amb una còmoda victòria

L'Atlètic de Terrassa continua amb pas ferm a la Copa d'Europa d'hoquei herba. L'equip egarenc ha apallissat el Rotweiss suís per 7-2 en el segon partit de la primera fase. Santi Freixa, amb tres gols, i Xavi Ribas, amb dos, han estat els més destacats per a l'Atlètic, que ha hagut de remuntar el 0-2 inicial. Els catalans es jugaran demà la primera plaça del grup amb el Reading anglès.

Després d'imposar-se en la jornada inicial de la competició al Western (ESC) per 3-0, els de Terrassa s'han vist sorpresos a l'inici del partit per la sortida de l'equip suís, que en catorze minuts s'ha col·locat per davant (0-2) amb dos penals transformats per Phillip Keller. Però el finalista de la Lliga espanyola ha estat capaç de reaccionar abans del descans i ha marxat al vestidor amb una renda de 4-2 a favor seu, gràcies als tres gols de l'internacional Santi Freixa i un altre de l'argentí Lucas Camareri. La segona part ha estat una exhibició dels catalans, que han sentenciat el partit amb claredat després d'un altre gol marcat per Pere Castelló i dos penals transformats amb encert per Xavi Ribas. L'Atlètic està enquadrat en el grup A al costat del Western escocès, el Reading anglès i el Rotweiss suís. El grup B el formen l'Amsterdam holandès, el Royal Leopold belga, el Der Club an der Alster alemany i l'Slavia de Praga, de la República Txeca. Els dos primers de cada grup s'enfrontaran pel títol en la final el proper dilluns.