Portbou

L'alcalde de Portbou diu que no és culpable de cap furt ni de bretolades per la protesta al túnel

L'alcalde de Portbou, Manel Flores, ha declarat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Figueres que no és culpable de cap furt de material ni maquinària ni de bretolades a la porta de servei del túnel de Portbou, tal com l'acusa l'empresa constructora. Flores reconeix que es va emportar les cinc tanques New Jersey i que espera que l'empresa li indiqui on les ha de tornar. Assegura que ja havia notificat diverses vegades al Ministeri de Foment que l'obra era objecte de furts i de destrosses de la maquinària des que es va aturar el mes de desembre passat.

Actualitzat
L'empresa constructora de l'obra del túnel de Portbou ha acusat directament Manel Flores de sostreure material de l'obra i d'incitar els fets de l'obertura, cosa que l'alcalde ha negat. A més diversos veïns de la població s'han concentrat davant dels jutjats per mostrar-li el seu suport i han iniciat una recollida de firmes en suport de l'alcalde.

En aquest sentit, Anna Pous, veïna de Portbou, ha considerat que l'alcalde "no ha fet res de dolent" i que gràcies a la seva actuació "s'ha accelerat l'obertura del túnel, que si no encara estaria tancat".

L'alcalde de Portbou, Manel Flores, s'ha presentat a les onze del matí als jutjats per declarar pels fets ocorrreguts la matinada del 24 de juny quan diversos veïns de la població, encapçalats pel mateix alcalde, van obrir el túnel en protesta pel retard i la manca d'informació sobre l'aturada de les obres.
Anar al contingut