Calella

L'Ajuntament de Calella denuncia un turoperador per danys a la imatge del municipi

Demanen que l'operador turístic pagui una campanya publicitària per contrarestar la mala imatge que ha generat

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Calella, al Maresme, demandarà per danys a la imatge del municipi un turoperador francès que comercialitza l'estada d'un miler de joves francesos a la població durant aquest pont de maig.

Demanen a l'operador turístic que pagui una campanya publicitària que contraresti la mala imatge que dóna la festa etílica que organitza. L'operador Playa y Fiesta ofereix als turistes, per només 270 euros, preu tancat, l'Spring Break, una celebració que inclou hotel, discoteques, festa de l'espuma i alcohol.

Per part del consistori, el tinent d'alcalde de Seguretat i Serveis de Calella, Albert Torrent, ha explicat que han fet la denúncia perquè és un "turisme que no volem. Un turisme que esguerra la nostra imatge". I és que des de fa uns anys estan lluitant per deixar de banda el que s'anomena "turisme de borratxera" i treballen per fomentar un turisme familiar i esportiu.

Tot i que no hi ha hagut incidents durant la primera nit, els hotelers i els comerciants s'oposen a aquest model de turisme. Aplaudeixen la mesura perquè diuen que aquest tipus de turisme no aporta res al poble. Embruta els carrers, destrossa el mobiliari urbà i a més no deixa diners als establiments del poble perquè ja ho porten tot pagat des de l'origen.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut