Barcelona

La seu de la Casa Gran del Catalanisme és un magatzem ruïnós que cal reformar

La Fundació Catalanista Demòcrata Trias Fargas, vinculada a Convergència i encarregada de desenvolupar el projecte de Casa Gran del Catalanisme impulsat per Artur Mas, ha presentat aquest dimarts la seva seu. Es tracta d'un vell magatzem d'una antiga fàbrica tèxtil, al número 80 del carrer Casp de Barcelona. El director de la fundació, Agustí Colomines, ha explicat que aquest entorn ruïnós és la "metàfora"que simbolitza la tasca de refundació i reconstrucció que es proposa la Casa Gran del Catalanisme.

Actualitzat
Encara amb les parets escrostonades, amb runa i amb llistons de fusta als racons, i amb el terra sense pavimentar, el president de CiU i secretari general de CDC, Artur Mas, ha presentat públicament aquest dimarts la futura seu de la Casa Gran del Catalanisme. Mas ha convidat tots els catalanistes que reforcin el seu projecte unitari, que transcendeix l'eix ideològic entre dreta i esquerra i que, segons la seva opinió, "és l'única alternativa al socialisme que representa José Montilla".

La nova seu pretén ser un espai obert a intel·lectuals i persones que, més enllà de la seva adscripció política, vulguin aportar el seu granet de sorra en el projecte de refundació del catalanisme. L'antic magatzem, llogat per la Fundació Catalanista Demòcrata Trias Fargas, s'inaugurarà ja reconstruït al gener del 2009.

La Casa Gran del Catalanisme també ha estrenat la seva pàgina web, Catdem.org, que vol ser el referent del món catalanista amb l'última tecnologia a internet.
Anar al contingut