La selecció espanyola prepara el partit de Belgrad amb el retorn de Raúl a l'equip titular

Espanya s'enfrontarà amb la selecció de Sèrbia i Montenegro, que actualment encapçala el grup setè de classificació per al Mundial del 2006. Els jugadors de Luis Aragonés, amb la participació destacada de Xavi, Puyol i De la Peña, van fer un assaig general en l'amistós contra la Xina. Aquest diumenge hi ha hagut jornada de descans i dilluns es farà el desplaçament a Belgrad, un partit on Raúl tornarà a l'equip titular després d'haver-se recuperat d'unes molèsties al peu.

El madridista Raúl, que no va jugar cap minut contra la Xina, serà en l'onze que Luis Aragonés alinearà dimecres a Belgrad. Titular en l'amistós de Salamanca, el blanc-i-blau Iván de la Peña va ser un dels homes més destacats de la selecció espanyola i va fer mèrits per tenir continuïtat davant de Sèrbia i Montenegro, un partit que pot ser clau per a la classificació per al Mundial del 2006. Espanya no va tenir problemes per derrotar la selecció xinesa, en el partit de preparació per a la cita de dimecres, en què els espanyols es trobaran un adversari de molta més entitat. El camí de la victòria d'Espanya davant la Xina el va obrir Fernando Torres en transformar un penal. També amb la pilota parada, però en un llançament de falta, el blaugrana Xavi va aconseguir el segon gol, amb la col·laboració de la defensa rival. Una assistència de De la Peña a Joaquín la va culminar el davanter del Betis amb una perfecta vaselina, que va significar el definitiu 3-0.