Una de les nines de l'agència
Una de les nines de l'agència
Barcelona

El primer prostíbul de nines de Barcelona obre les portes

Lumi Dolls és una agència de "sex dolls" que va obrir les portes divendres passat al centre de Barcelona: ofereixen un servei de "nines totalment realistes" als seus clients, amb les quals poden experimentar sexualment

RedaccióActualitzat

La primera agència de "sex dolls" ha obert les portes a Barcelona. Diuen que són la primera agència que ofereix sexe amb nines de tot Espanya. Situats al centre de la ciutat, no revelen la seva adreça exacta per privacitat i no volen concedir entrevistes fins d'aquí un mes.

L'agència, que va iniciar l'activitat divendres passat, té quatre nines: una d'europea (la Katy), una d'africana (la Leiza), una d'asiàtica (la Lily) i una d'ambientada en un personatge d'anime japonès (l'Aki), totes d'entre un metre seixanta i un metre setanta d'alçada.

Aquest servei, tal com expliquen al web, ofereix un alt grau de "personalització" en temes com el vestuari de les nines o la situació que el client vol experimentar.

Els serveis que ofereixen són diversos: nines totalment realistes, tant en el tacte com en el moviment, que permeten al client viure una experiència excitant i eròtica. També asseguren que, abans i després de cada servei, les nines es desinfecten amb un sabó especial antibacteris que garanteix uns alts estàndards d'higiene. Tot i això, recomanen als clients fer servir preservatiu.

El cost que té passar una hora amb una d'aquestes nines oscil·la entre els 80 i els 120 euros, i es redueix durant els dies d'obertura per promocionar el local. Segons ha dit el Daily Mail, aquestes nines tenen un cost d'entre 5.000 i 6.000 euros.

Què és una "sex doll"?

Les "sex dolls" o nines inflables són joguets sexuals que s'assimilen a les dimensions i a la forma d'un cos d'una persona real (en la majoria d'ocasions, tenen característiques femenines). Aquestes nines són capaces de reproduir al detall l'anatomia d'una persona per oferir una experiència sexual molt realista. També serveixen de suport per a la masturbació. En la majoria de casos el material de fabricació és la silicona.

Anar al contingut