Copa ULEB

La Penya malbarata una renda de 13 punts davant el Novo Mesto i no jugarà la final de la ULEB

El DKV Joventut s'ha quedat sense poder disputar la final de la Copa ULEB de bàsquet després de perdre a la pista del Novo Mesto eslovè en la tornada de les semifinals. El coixí de 13 punts que tenia la Penya del partit d'anada no li va servir de res. Els verd-i-negres van jugar molt bé en la primera part i, en el descans, guanyaven per dos punts de diferència, 43 a 45. En el tercer període, però, l'equip verd-i-negre es van enfonsar completament i els de Badalona ja no es van recuperar.

La Penya no podrà disputar la final de la Copa ULEB. Els verd-i-negres van malbaratar ahir la renda de 13 punts que tenien del partit d'anada, davant el Novo Mesto d'Eslovènia. Després de nou anys sense disputar una final europea, el DKV Joventut haurà d'esperar per tornar a disputar un títol. Tot i realitzar una bona primera part, els homes de Manel Comas es van enfonsar en la segona meitat, amb un tercer quart especialment desastrós. Al final, el Novo Mesto es va imposar per 16 punts, i disputarà la final de la Copa ULEB. El rival de l'equip eslovè sortirà de l'eliminatòria que tanquen aquest vespre el Pamesa València i l'Adecco Estudiantes. Els valencians també compten amb 13 punts de marge, obtinguts en el partit d'anada disputat la setmana passada.