Sant Cugat del Vallès

La Nova Cançó celebra 50 anys amb tres concerts en què actuaran els seus precursors i les noves fornades

Passat, present i futur de la Nova Cançó. Per celebrar el seu cinquantè aniversari els representants d'aquest moviment han organitzat un espectacle inèdit que porta per nom "50 +" i que reunirà dues generacions de cantautors catalans. Durant aquest cap de setmana, set duets formats per veus veteranes i per les noves fornades oferiran tres recitals a Sant Cugat, Granollers i Barcelona. Marina Rossell, Joan Isaac, Núria Feliu, Roger Mas, Mazoni o el cantant de Mishima, David Carabén, són alguns dels cantants que hi participen.

Actualitzat
La Nova Cançó fa cinquanta anys i ho celebra amb un espectacle únic que reuneix els precursors d'aquest moviment i les veus més joves del panorama musical català en tres recitals programats al llarg del cap de setmana.

L'espectacle, que porta per nom "50 +", és una iniciativa de la revista "Enderrock" i "No Sonores" que va sorgir amb la idea de reunir entre el públic dues, o fins i tot tres, generacions diferents de seguidors de la Nova Cançó catalana.

Joan Isaac al costat de Mazoni o Marina Rossell fent parella amb el cantant de Mishima, David Carabén, són només dos dels particulars duets que aquest divendres a la nit s'han pogut sentir al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès, la primera parada d'un espectacle que continuarà aquest dissabte al vespre a Granollers, i que es tancarà demà, diumenge, a l'Auditori de Barcelona.

Roger Mas, Joan Garriga, Maria del Mar Bonet, Núria Feliu, Sílvia Pérez-Cruz, Carles Sanjosé, Quico Pi de la Serra o Jaume Sisa són alguns dels artistes que completen aquest inusual grup.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut