Una platja de l'Escala
Una platja de l'Escala
L'Escala

La mort d'un home de 82 anys a l'Escala eleva a dotze els ofegats a la platja aquest estiu

Un home de 82 anys ha mort ofegat aquest matí mentre es banyava en una platja de l'Escala, a l'Alt Empordà. Segons dades de Protecció Civil, ja són 12 les persones que han mort aquest estiu a les platges catalanes.

RedaccióActualitzat
Un home de 82 anys ha mort ofegat aquest dijous al matí mentre es banyava en una platja de l'Escala, a l'Alt Empordà. Segons dades de Protecció Civil, ja són 12 les persones que han mort aquest estiu a les platges catalanes.

L'alerta l'han donat cap a les 11 del matí, quan l'home, veí de Banyoles, s'ha trobat malament mentre s'estava banyant a la platja de Riells amb la seva dona. Sembla que ha tingut un atac de cor.

Els equips de socorrisme de la Creu Roja l'han tret de l'aigua. Després hi han arribat els equips d'emergències mèdiques amb una ambulància i un helicòpter, que no han pogut fer res per reanimar-lo.

Ja són 12 els banyistes que han mort a les platges catalanes des del mes de juny, ja sigui per una indisposició sobtada o un accident. A banda, hi ha el cas dels 8 submarinistes que també han mort al litoral català aquest any.

Des de Protecció Civil de la Generalitat insisteixen en la importància de banyar-se en platges vigilades, en els horaris que hi hagi servei de socorrisme, i comprovar que la bandera és verda. I més si hi ha nens o persones d'edat avançada, com aquest home de 82 anys que ha mort aquest dijous.
Anar al contingut