Màlaga

La mare de Rocío Wanninkhof insisteix a acusar Dolores Vázquez de la mort de la seva filla

Continua a l'Audiència de Màlaga el judici per l'assassinat de la jove de Mijas Rocío Wanninkhof amb la declaració de la mare de la víctima. En la seva declaració davant el jurat popular, Alicia Hornos ha assegurat que sempre ha pensat que l'assassí de la seva filla "no és Tony King, sinó Dolores Vázquez". Vázquez va ser exculpada del cas després de passar disset mesos a la presó.

Actualitzat

Alicia Hornos ha mantingut en la seva compareixença que les calces que va trobar a la porta de casa seva a l'agost del 2005 eren les que portava la seva filla el dia del crim, el 9 d'octubre del 1999, i que "contenen l'ADN de Dolores Vázquez i de Rocío".

La mare de la víctima, que ha declarat en qualitat de testimoni en la segona jornada del judici, ha reiterat que la seva filla no coneixia el britànic Tony King, únic acusat del crim, i que "mai s'hauria aturat amb algú desconegut, perquè era molt sensata".

El judici va començar ahir, amb la selecció del jurat. Poc abans, King arribava a l'Audiència Provincial de Màlaga i reiterava la seva innocència. Més de 130 periodistes de 40 mitjans de comunicació estan acreditats per seguir aquest procés, que està previst que s'allargui durant dues setmanes, fins a, almenys, l'1 de desembre.

Aquest és el segon judici per la mort de Rocío Wanninkhof, després del celebrat contra Dolores Vázquez, que va passar disset mesos a presó per aquesta causa i va ser exculpada després de la detenció de King, amb un perfil genètic que coincidia amb les mostres trobades en el lloc on va desaparèixer la jove i en què va ser trobat el cadàver de Sonia Carabantes quatre anys després.

King va ser condemnat a 36 anys de presó per aquest últim crim, i també a set anys de presó per l'intent de violació d'una jove a Benalmádena, a Màlaga.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut