Berga

Un integrant de la llista del PP a Berga també figurava en una llista d'UPyD d'un municipi gallec

El PP de Berga presenta recurs a la decisió de la Junta Electoral de deixar fora la llista

RedaccióActualitzat

La Junta Electoral ha deixat fora de les pròximes eleccions del 24 de maig la candidatura municipal del Partit Popular a la ciutat de Berga. El motiu és que la llista, encapçalada per Joan Antoni López Noguera, no inclou tants candidats com càrrecs a escollir ni cap suplent. A més a més, la llista incloïa una persona que no estava inscrita al cens electoral i el substitut que proposaven ha resultat ser membre d'una llista d'UPyD a Ferrol

El PP de Berga presenta recurs

López ha assegurat que ja han recorregut la decisió de la Junta Electoral, ja que segons ha assegurat el substitut, Roberto Moreno, no sabia que es presentava per UPyD (partit en el qual va treballar en el passat) quan va assumir el compromís amb el PP de Berga.

El PP havia presentat 24 candidatures a tot el Berguedà, cosa que suposa un rècord històric per al partit. Ara bé, la majoria de llistes presentades a la comarca són llistes fantasma, és a dir, formades per persones que no viuen al municipi pel qual es presenten. Segons el president comarcal, es tracta d'una "estratègia del partit".

Anar al contingut