Oficina de l'Agència Tributària de Catalunya
Oficina de l'Agència Tributària de Catalunya

La Generalitat convocarà 266 places per reforçar la hisenda pròpia

RedaccióActualitzat

El govern prepara una oferta de places per reforçar la hisenda pròpia. El secretari d'Hisenda del govern, Lluís Salvadó, ha avançat que la Generalitat convocarà, a partir de la segona meitat del mes d'abril, fins a finals de maig, 266 places per a reforçar l'estructura territorial de l'Agència Tributària de Catalunya.

En una entrevista a l'agència EFE, Salvadó ha explicat que aquesta serà la convocatòria d'ocupació més gran en la història de la hisenda catalana.

Les 266 places seran de règim interí. 240 serviran per reforçar el personal a les oficines repartides per Catalunya. Les altres 26 s'integraran en les seus de l'Agència Tributària de Catalunya a les quatre demarcacions. D'aquí és d'on ha de sortir la hisenda catalana.

L'Agència Tributària catalana pesca candidats a les universitats

Amb aquests llocs de treball l'Agència Tributària sumarà 740 treballadors. El govern va anunciar que al setembre començaria a assumir la gestió dels impostos cedits.

La Generalitat es prepara per gestionar íntegrament l'Impost de Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentats, i també el de Successions i Donacions, delegats ara en els registradors de la propietat.

Anar al contingut