Monistrol de Montserrat

La Generalitat anuncia que s'acceleren els treballs per consolidar el massís de Montserrat

La Generalitat ha anunciat que els treballs de consolidació s'acceleraran a la muntanya de Montserrat. El govern català i el patronat de la muntanya unificaran tots els estudis de què disposen sobre la inestabilitat de Montserrat per actuar amb més rapidesa. Aquest divendres a la tarda s'ha reobert parcialment la carretera de Monistrol que es va tallar dijous. L'altre accés, el de la Massana, no s'obrirà fins Nadal, segons les previsions del govern català.

Actualitzat
El secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, ha visitat Montserrat després que aquest dijous hi hagin mort dos operaris com a conseqüència d'un despreniment de roques. Les dues víctimes estaven treballant per consolidar el terreny després d'una esllavissada ara fa 10 dies i els bombers ja han aconseguit recuperar els dos cossos.

Nadal ha assegurat que l'empresa complia totes les normes de seguretat, que el despreniment va ser fortuït. I ha agraït la seva disposició a continuar treballant. També ha anunciat que s'acceleraran els treballs per estabilitzar el terreny i que es planificarà amb més rapidesa les actuacions necessàries per assegurar tots els punts inestables de la muntanya.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut