Barcelona

La fiscalia demana al jutge que imputi les dones de Millet i Montull en el "cas Palau"

L'acusació particular del Palau de la Música Catalana no és l'única que vol que les dones de Fèlix Millet i Jordi Montull declarin com a imputades pel saqueig de la institució. Segons avança Catalunya Ràdio, la fiscalia ha demanat al jutge que porta el cas que les cridi a declarar perquè hi veu indicis delictius. Marta Vallès i Mercedes Mir figuraven com a administradores úniques en diverses empreses a través de les quals s'haurien presumptament desviat diners de l'entitat.

Actualitzat
La societat de la dona de Millet emetia factures falses i elaborava estudis sense contingut per a l'Orfeó Català i l'empresa de l'esposa de Montull va servir perquè els dos responsables de la institució s'autoadjudiquessin remuneracions extres en la celebració del centenari del Palau.

La fiscalia també ha demanat la imputació de l'exsecretari general del Palau. Aquesta persona custodiava el llibre d'actes de la junta, on es van aprovar suposadament els elevats sobresous de Millet i Montull.

El jutge que investiga el saqueig ha reclamat a Suïssa informació sobre dos moviments bancaris. Vol confirmar qui va rebre 18.000 i 32.000 euros en un compte de l'expresident del Palau de la Música.
Anar al contingut