La Fira de la Coca i el Mató de Monistrol de Montserrat compleix 20 anys amb una aposta pel vessant gastronòmic

Monistrol de Montserrat (ACN).- La Fira de la coca i el Mató de Monistrol de Montserrat (Bages) arriba enguany a la seva vintena edició amb una aposta decidida pel seu vessant gastronòmic. La fira, que se celebrarà el cap de setmana del 26 i 27 d'octubre, crea el Restaurant de la Gastronomia de Montserrat, que oferirà una desena de propostes elaborades pels restauradors locals. Amb dues dècades de trajectòria, el certamen ha consolidat la seva especialització en els productes que li han donat el nom: la coca i el mató de Montserrat. Els productors del Bages complementaran l'oferta agroalimentària amb varietats autòctones com el tomàquet de Montserrat o el cigró de Vilamarics. La fira també s'estrena enguany a les xarxes socials.
La Fira de la Coca i el Mató de Monistrol de Montserrat compleix 20 anys amb una aposta pel vessant gastronòmic

La Fira de la Coca i el Mató de Monistrol de Montserrat compleix 20 anys amb una aposta pel vessant gastronòmic

Monistrol de Montserrat (ACN).- La Fira de la coca i el Mató de Monistrol de Montserrat (Bages) arriba enguany a la seva vintena edició amb una aposta decidida pel seu vessant gastronòmic. La fira, que se celebrarà el cap de setmana del 26 i 27 d'octubre, crea el Restaurant de la Gastronomia de Montserrat, que oferirà una desena de propostes elaborades pels restauradors locals. Amb dues dècades de trajectòria, el certamen ha consolidat la seva especialització en els productes que li han donat el nom: la coca i el mató de Montserrat. Els productors del Bages complementaran l'oferta agroalimentària amb varietats autòctones com el tomàquet de Montserrat o el cigró de Vilamarics. La fira també s'estrena enguany a les xarxes socials.