Cervelló

La família del veí de Cervelló desaparegut fa 32 anys reclama saber què va passar

La família està convençuda que les restes trobades corresponen a Antonio Urquiza, a l'espera dels resultats d'ADN

RedaccióActualitzat

Els familiars d'Antonio Urquiza, el veí de Sant Vicenç dels Horts que va desaparèixer fa 32 anys i el cadàver del qual ha aparegut ara en una finca de Cervelló, volen saber la causa de la seva mort i es mostren molt estranyats que fins ara ningú hagués vist res en una zona molt transitada on hi ha veïns i hi passeja gent. Les restes les va trobar casualment un veí quan netejava les males herbes de la seva finca. 

"Han passat 32 anys. Ha estat aquí i ningú l'ha vist. Ningú l'ha trobat. Sentim un dolor molt gran saber que ha estat 32 anys tirat". 

La família reclama que es faci justícia i que s'investigui el cas:

"No sabem què ha passat. Volem saber què ha passat, que algú investigui, que facin alguna cosa. Nosaltres no tenim mitjans".

Per la família, que es va assabentar dels fets a través dels amics i els mitjans de comunicació, encara queden molts interrogants per resoldre. Per exemple, els estranya que trobessin el cotxe en un lloc llunyà d'on han trobat el cos. I és que la família es pensava que el pare estava enterrat en un mur on feia de paleta. Antonio Urquiza treballava en dues obres: una en una vivenda on van trobar el cotxe, el seu rellotge trencat i la llibreta d'estalvis, a banda d'altres indicis, i una altra en un mur on, segons la família, l'home treballava sol, però després que desaparegués hi va començar a treballar molta gent.

A l'espera dels resultats d'ADN, la família està convençuda que les restes trobades ara corresponen a Antonio Urquiza. Ara admeten que senten molta "ràbia i impotència" i que el descobrimrent els ha fet reviure el passat. 

La família ha explicat que van remoure cel i terra per trobar el pare de la família i que van viure un temps amb l'esperança de tornar-lo a veure i altres èpoques amb la certesa que havia passat alguna cosa dolenta. En qualsevol cas, volen que tot plegat s'acabi com més aviat millor.

Antonio Urquiza va desaparèixer el 13 d'octubre del 1984. Treballava de paleta a Vallirana i se'n va perdre el rastre el dia que havia de cobrar un xec de més d'un milió de pessetes del seu patró. La seva família en va denunciar la desaparició fa 32 anys.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut