Sant Joan Despí

La CUP demana al govern que convoqui el referèndum entre març i abril

Reguant espera que, malgrat els embats de l'estat espanyol, el govern no s'arronsi ni caigui en la temptació de deixar-ho córrer i convocar eleccions

RedaccióActualitzat

La dirigent de la CUP Eulàlia Reguant s'ha sumat, a "Els matins", de TV3, a la petició que el referèndum es convoqui abans de l'estiu. La CUP demana al govern que ara que ja s'ha saltat l'obstacle dels pressupostos tiri endavant amb el referèndum i fixi a finals de març o principis d'abril la data per fer-lo. La diputada Eulàlia Reguant espera que malgrat, els embats de l'estat espanyol, el govern no s'arronsi ni caigui en la temptació de deixar-ho córrer i convocar eleccions.

"Si hi ha eleccions en lloc de referèndum perquè no s'ha estat capaç de fer el referèndum o tirar endavant tot aquest procés, si hi ha eleccions perquè davant l'ofensiva de l'Estat a la primera de canvi ens hem tirat enrere, això és un fracàs majúscul per part de tothom, i vol dir que, més enllà que les deu diputades ens en anem cap a casa, molta més gent se n'hauria d'anar cap a casa."

En aquest sentit, Reguant ha enviat aquest missatge a Junts pel Sí.

"Li surt més a compte fer unes eleccions a veure si les guanya que no pas continuar amb aquest procés, que entenem que no és el cas. També és evident que la configuració del nou espai polític dels comuns, a alguns també els posa nerviosos. Tenen por de perdre la incidència en el poder."

Sobre les afirmacions de l'exsenador i jutge Santiago Vidal, Reguant critica Esquerra perquè no ha assumit responsabilitats com a partit que el va posar com a portaveu al Senat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut