Concentració davant l'antiga caserna de la Guàrdia Civil de Sabadell (ACN)
Concentració davant l'antiga caserna de la Guàrdia Civil de Sabadell (ACN)
Sabadell

La caserna de la Guàrdia Civil de Sabadell es convertirà en equipaments municipals

Catalunya Informació ha pogut saber, a través del consistori, que aquesta antiga caserna l'ocuparan habitatges d'emergència i altres dependències per a la ciutat

RedaccióActualitzat

L'antiga caserna de la Guàrdia Civil a Sabadell, un espai de més de 9.000 metres quadrats a l'avinguda de la Gran Via, es convertirà en habitatges d'emergència i equipaments per a la ciutat. Fa justament una setmana que aquest edifici va ser ocupat per diversos col·lectius.

La titularitat de la caserna és municipal, però l'Ajuntament no en pot disposar perquè encara hi ha un litigi amb el Ministeri de l'Interior per al seu ús. El tinent d'alcalde de Territori, Maties Serracant, manté que l'equipament tornarà a la ciutat. Ho ha explicat a Catalunya Informació:

"Sembla el més lògic en aquest moment poder mantenir l'edificació d'habitatges, que permetria la seva rehabilitació. Per tant, treballaríem en primera línia en el moment que tinguem la seva possessió i els tècnics municipals puguin entrar-hi, aprofitant que l'estructura és sòlida"

Aquest cap de setmana, els okupes han netejat la caserna i s'han fet diverses assemblees per decidir quin ús temporal donaran a l'espai.

Anar al contingut