Jordi Montaña, rector Universitat de Vic
Jordi Montaña, nou rector de la Universitat de Vic, durant el seu nomenament
Vic

Jordi Montaña és nomenat nou rector de la Universitat de Vic amb tretze vots a favor i un en contra

El patronat de la fundació que gestiona la Universitat de Vic ha ratificat Jordi Montaña com a nou rector. El catedràtic ha estat elegit amb 13 vots a favor, 3 abstencions i un vot en contra. Segons la fundació universitària Balmes, el nomenament de Montaña ha despertat un ampli consens de la comunitat universitària, a pesar de l'opinió negativa del claustre, que s'ha pronunciat en contra del seu nomenament. Un pronunciament que en el cas d'aquesta universitat no és vinculant, ja que és privada. L'alcalde i president del patronat de la Universitat, Josep Maria Vila d'Abadal, ho ha considerat un vot de càstig a la seva manera d'actuar en el procés d'elecció del nou rector.

Actualitzat
Montaña és doctor en Enginyeria Industrial per la Politècnica de Catalunya (UPC), màster en Direcció i Administració d'Empreses per Esade i enginyer industrial per la UPC. Actualment dirigeix la Càtedra Esade de Gestió de Disseny, que té per objectiu la investigació en aspectes relacionats amb el disseny i l'empresa.

El nou rector presentarà el seu programa en els pròxims dies, tot i que ja ha deixat manifesta la seva voluntat de ser "l'eix vertebrador d'un equip format per la gent de dintre, a la qual aportaré la meva experiència". Montaña substitueix en el càrrec l'exrectora Assumpta Fargas.

Anar al contingut