Barcelona

Jordi Hereu diu que l'acampada s'havia d'acabar "per respecte" al moviment del 15-M

En les últimes hores al capdavant del consorci barceloní, Jordi Hereu ha aprofitat per fer balanç de la seva gestió a l'Ajuntament, especialment en les últimes setmanes. En una entrevista concedida a "Els matins", de TV3, Hereu ha defensat el desmantellament de l'acampada de plaça Catalunya "per respecte" al moviment del 15-M i s'ha mostrat convençut que els darrers acampats no tenien res a veure amb la protesta inicial.

Actualitzat
Jordi Hereu està convençut que la fi de l'acampada era necessària perquè s'havia convertit en un "problema d'espai públic". L'encara alcalde de Barcelona també ha explicat que fa tres dies es va advertir als acampats que encara quedaven a la plaça i que finalment ara s'han donat les circumstàncies per fer-ho.

En aquest sentit, Hereu considera que les persones que encara quedaven a la plaça no tenen res a veure amb el moviment inicial del 15-M i ha remarcat que el fons de la protesta és tan important que no es pot "barrejar amb aquesta acampada que excloia la resta de ciutadans".

El socialista ha qualificat el seu mandat com a "dur", però s'ha mostrat satisfet amb la seva gestió. Aquest divendres, Hereu passarà el relleu de l'Ajuntament de Barcelona a Xavier Trias.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut