Madrid

Irene Montero: "No volem que Podem es converteixi en un camp de batalla"

La cap de gabinet de Pablo Iglesias reitera que el cessament de Sergio Pascual com a secretari d'Organització de Podem s'ha produït per "gestió deficient"

RedaccióActualitzat

La diputada al Congrés de Podem i cap del gabinet de Pablo Iglesias, Irene Montero, ha reiterat aquest dimecres que la destitució de Sergio Pascual com a secretari d'Organització s'ha degut a la "gestió deficient i inadequada" dels problemes organitzatius de Podem, entre ells la crisi de l'organització madrilenya. Montero ha assegurat que ho han explicat de manera transparent i que el partit ho ha viscut de manera natural:

"És normal solucionar-ho així, hi ha hagut pèrdua de confiança de la persona que és la màxima responsable de les qüestions territorials i organitzatives. No volem que l'organització es converteixi en un camp de batalla, com en altres partits."

Montero ha revelat que a Sergio Pascual li va comunicar el cessament el mateix Pablo Iglesias en una conversa aquest dimarts al vespre, al Congrés dels Diputats, abans que es fes públic. La cap del gabinet d'Iglesias ha afirmat que la "gestió deficient" de Pascual ha fet mal al partit, i per això calia assumir responsabilitats.

Montero ha assegurat que la crisi no afectarà les intencions de Podem, que continuen passant per un "govern a la valenciana", d'igual a igual entre Podem i el PSOE, i no per una relació "subalterna", com ha assegurat que intenta fer Pedro Sánchez.

Irene Montero ho ha explicat durant la roda de premsa que ha fet Podem per presentar un "paquet de mesures" sobre dret d'asil i polítiques migratòries que volen proposar al Congrés. Han rebutjat l'acord entre la UE i Turquia i han anunciat que proposaran dues proposicions de llei, una perquè el dret d'asil sigui efectiu i un altra perquè no es facin devolucions d'immigrants "en calent".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut