Melilla

Investiguen la falsificació de sol·licituds de vot per correu a Melilla

El PP de Melilla donarà avui explicacions sobre l'encàrrec de còpies de sol·licituds de vot per correu fetes per un dirigent d'aquest partit. Els populars neguen que s'estigués preparant un frau electoral, i asseguren que la petició pretenia, en realitat, agilitzar la votació. Malgrat que el jutge ha decretat secret de sumari, fonts de la investigació han revelat que dues gravacions telefòniques demostrarien que el gerent dels populars a Melilla, Javier Lence, va encarregar a una impremta elaborar aquests documents falsos. Lence ha sortit en llibertat després de declarar davant la jutge.

Actualitzat
Els jutjats de Melilla continuen investigant un possible cas de falsificació d'impresos de sol·licitud de vot per correu. Ahir la jutge encarregada del cas va deixar en llibertat sense càrrecs el gerent del PP de Melilla, Javier Lence, que, segons les primeres investigacions, hauria encarregat la còpia d'aquests documents.

En aquesta operació, s'ha intervingut una impremta d'aquesta ciutat autònoma, on s'han trobat un miler de còpies de l'imprès per demanar el vot per correu i també de documents duaners del Marroc falsificats. Segons sembla, la impremta la investigaven per altres presumptes delictes de falsificació, i s'haurien enregistrat dues trucades telefòniques on Lence feia l'encàrrec d'aquestes còpies. El cas està sota secret de sumari.
Anar al contingut